Medlemsinformation

En förening är inget utan sina medlemmar. Syntax Society är inget undantag! Vi har en närmast unik gemenskap med mycket dedikerade, engagerade och passionerade medlemmar.

Spontanhack

Önskar du komma till lokalen för att jobba med något projekt och kanske behöver tillgång till verktygen i vår verkstad, kanske bara vill titta på en film i biosalongen eller något helt tredje och önskar sällskap så kontaktar du enklast andra medlemmar via vår slack grupp. Hör med lokalansvarig om ingen av er som kommer själva har nyckel.

Chat och e-post

För att komma i kontakt med andra medlemmar när vi inte befinner oss i lokalen används med fördel vår gemensama chat i verktyget Slack. Här finns flera ”kanaler” eller ”chatrum”, fildelning samt en uppsjö olika plugins för allt möjligt. Finns inte just den funktion du önskar har Slack ett kraftfullt öppet API för att enkelt utveckla egna plugins.

(Exempel på konversation på https://syntaxsociety.slack.com)

Som medlem i föreningen får du om du vill en e-post adress [nick/namn]@syntaxsociety.se som ett alias till en befintlig adress. Det är med denna e-post du får tillgång till Slack samt vår epost-lista medlem-at-syntaxsociety.se

Möten och protokoll

Ett årsmöte hålls varje år under första kvartalet. Medlemsmöten hålls fyra gånger per år, ungefär kvartalsvis. Oftast i anslutning till något av föreningens större event. Styrelsen har möten efter behov, men minst fyra gånger per år.

Protokollen listas nedan (länkar till Google Drive, listan är under utveckling)

2018

2017

2016

  • Månadsmöte 2016-06-05
  • Månadsmöte 2016-05-08

2015

  • Månadsmöte 2015-10-11
  • Årsmöte 2015-03-01