Träffar

Ett populärt inslag i vardagen är föreningens olika träffar. Vi kallar dem ”Dataparty”, ”minihack” eller ”spontanhack”. Skillnaden är i regel att det endast är Datapartyn som annonseras på andra sidor så som safir.amigaos.se. Minihack är föreningsdagar som endast vänder sig till våra medlemmar medan spontanhack, precis som det låter, är spontana småträffar som uppstår när några medlemmar kommer överens sinsemellan att träffas i lokalen och dessa kan ske precis när som helst.

 

Datapartys

Fyra gånger om året har vi större mer officiella tillställningar som vi kallar Datapartys.

Påskparty – Årets ”MegaParty” arrangeras traditionsenligt under påskhelgen och ofta pågår i hela fem (5) dagar! Det är inte alla som orkar med så mycket data men tanken är också att de som vill kan klämma in några dagar med föreningen och ändå ha tid med familjen och annat under påsken.

Sommarparty – När solen bakar som hetast under sommaren letar vi oss inomhus för lite samkväm. Grillen hinner sällan slockna under dessa dagar och matlagning, god kall dryck blandas med några rader lågnivå kod för en superhärlig helg. Helgen Vecka 29.

Octüberfest – också kallat Höstparty. Äger i Tysk anda och tradition rum sista helgen i september. Här arrangeras en gemytlig ölprovning för de som vill vara med i knytkalas regi.

Julparty – mycket populärt och arrangeras under första helgen i december. Utöver glögg, pepparkakor, nötter och klementiner som står framme under hela helgen så dukas det stora julbordet upp på lördagen. Här serveras det mesta från det traditionsenliga svenska (Skånska) julbordet kantat med lite av det danska och givetvis Roberts berömda revben marinerade i julöl. När vi inte kan få i oss mer blir det gröt fram mot småtimmarna. Många väljer att ha på sig tomteluvor under middagen vilket alltid är trevligt och så har vi en frivillig julklappsutdelning efter maten alternativt på söndagen för de som tagit med sig ett packet att ge bort (ju knasigare desto roligare).

Datum för partyna publiceras som nyheter på hemsidan samt läggs in under vår aktivitetskalender, som det går att prenumerera på.